• WSV1- de Bataven1

28 nov 2022
  • De wedstrijd tegen De Bataven begon deze middag met 1 minuut stilte vanwege het tragische ongeval waarbij Jari, speler van de onder 23-2, vrijdag is overleden. De spelers droegen ook een rouwband als teken van medeleven. En daarom wordt dit ook een kort en ingetogen verslag.

Beide ploegen speelden vol op de aanval met veel inzit. Af en toe een hachelijke situatie voor het doel maar gescoord werd er niet. Wel viel Mark al na 15 minuten uit en na de rust kwam Paul ook niet meer terug. In de 61e minuut soleerde Tobi door de verdediging en werd gevloerd. De strafschop werd door Dylan ingeschoten. 8 minuten later was het weer gelijk. Na een fantastische aanval van achter uit over veel schuiven scoorde de ingevallen Joren de 2-1 in de 80e minuut. Die wisten we met man en macht te verdedigen en De Bataven verloor de eerste punten van het seizoen.

Volgende week uit naar MASV uit Arnhem. Voor de volgende bekerwedstrijd zijn we uitgeloot voor de tussenronde. In februari is voor ons de volgende wedstrijd.