• WSV Zaterdag 4 kampioen!!

  15 mei 2023
 • Namens het bestuur en alle leden feliciteren wij zaterdag 4 met het behalen van het kampioenschap!! Hieronder heeft de zaterdag 4 een kleine inkijk gegeven in het voor hun succesvolle seizoen.

  "Nadat we na de zomerstop weer bij elkaar kwamen stond de eerste bekerwedstrijd al vrij snel op het programma.

  Het systeem wat we speelden paste niet bij deze groep en wij besloten om het systeem te veranderen. Na de eerste drie bekerwedstrijden eindigden wij op de eerste plaats met een doelsaldo van plus 8 eindigden wij op de 1e plaats in de poule.

  Na drie duels, werden wij vervolgens in de volgende wedstrijd uitgeschakeld. Het nieuwe systeem leverde weinig tegen doelpunten op. Helaas de dubbel kon niet meer.

  Daarna begon de competitie en werden er maar liefst zeven wedstrijden op rij gewonnen met een doelsaldo van plus 46!

  Na de winterstop stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma. Die waren op dat moment nog ongeslagen; ergens in de eerste helft scoorden zij, 0-1 ruststand. In een hele spannende slotfase, speelde wij in een alles of niets poging gelijk! De spelers vierden dit moment heel uitgebreid, de dug-out stroomde leeg alsof wij al kampioen waren geworden. Geweldig om te zien dat er zoveel veerkracht zit in dit team!

  Er was iets moois aan het gebeuren en ik noemde het in de volgende wedstrijdtijd voor het eerst hardop, tijdens een wedstrijdbespreking……Het zal toch niet dat? De neuzen stonden allemaal dezelfde kant op. We moesten nog immers zoveel wedstrijden spelen, maar kregen wel hoop. Iedere wedstrijd werd een finale. Het systeem was inmiddels ingeburgerd; en paste echt heel goed bij ons team en was gezien de stand ook al goed ingeburgerd.

  De volgende zes wedstrijden werden ook gewonnen en nadat we een keer hadden verloren en weer met beide benen op de grond stonden, wonnen wij er twee en speelden er één gelijk.

  Afgelopen zaterdag, 13 mei 2023 was het zover, zaterdag-4 kon thuis kampioen worden. Nadat de tegenstander met 0-1 voorkwam en wij vlak voor de rust de gelijkmaker scoorde en een beetje van de schrik en zenuwen waren bekomen, scoorde wij nog drie keer!

  Het kampioenschap was een feit!

  Van de 22 gespeelde wedstrijden werden er slechts 2 verloren, 1 gelijk en maar liefst 19 gewonnen! Met een doelsaldo van maar liefst plus 73 zijn wij op weg naar de 5e klasse!"