• Wedstrijdverslag WSV - SC Bemmel zondag 5 maart 2023

    5 mrt 2023
  • De weken van de waarheid zijn aangebroken. Vandaag tegen de koploper die ons in de uitwedstrijd de baas was. Dit keer waren de rollen omgedraaid. Kans op kans in het eerste gedeelte van de eerste helft. Mooie aanvallen, dieptepases, steekballen, alles werd ingezet om te scoren. En vooral achter niets weggeven want dat is het eerste gewin. Een van de diepe ballen op onze opkomende back Mark betekende de 1-0. Een mooie aanval en een dito afronding in minuut 24. En we bleven doorgaan. Een vrije trap werd vanaf rechts door Dani super ingedraaid op het hoofd van Damain en het was al 2-0 (minuut 35) en dat tegen de koploper en ook volkomen terecht conform het veldoverwicht. Dat bleef de stand tot aan de rust.

    Daarna was te verwachten dan Bemmel meer energie in de wedstrijd zou gaan stoppen. Het eerste kwartier na rust kwamen we er ook even niet meer uit. Maar ondanks een paar goede kansen bleef het nog steeds 2-0. In minuut 62 kreeg Mark zijn tweede gele kaart en dus met 10 man verder en nog een half uur te gaan. Nog meer druk maar dat levert ook ruimte op bij hen in de verdediging. En daar wisten Matthijs en Dylan van te profiteren met een knappe bal in de kruising door laatstgenoemde. 3-0 en nog 15 minuten te gaan. Bemmel ging alleen nog maar de lange en hoge bal spelen en had daarmee 2 keer succes. In minuut 89 stond het 3-2 en wie weet nog hoe lang te spelen. Maar met bloed zweet en tranen gebeurde er niets gevaarlijks meer en waren de 3 punten in de knip. Een prima prestatie van het collectief.

    Op de ranglijst gestegen naar een gedeelde 3e plaats met 3 punten achter op de koploper, MASV, en in de 2e periode op plaats 2 na 3 wedstrijden.Volgende week een volgende finale uit tegen Winterswijk die gelijk met ons staat.