• Wedstrijdverslag WSV - de Bataven zondag 1 oktober 2023

  2 okt 2023
 • De tegenstander van vandaag, De Bataven, is geen onbekende voor ons. Vorig jaar hebben we daar 1 gelijkspel tegen gehaald en zijn ze 3e geworden vind de competitie.

  Het veld werd klein gehouden door beide partijen en daarom weinig ruimte en dus kansen. De 1-0 viel toch in de 17e minuut en werd gescoord door Paul. Het bleef gelijk op gaan en na half uur viel de gelijkmaker en dat was ook de ruststand. Helaas moest Mike geblesseerd achter blijven in de kleedkamer en kwam Jorn voor hem in het veld.

  Na de theepauze hetzelfde laken een pak. Toch ook wel veel balverlies van beide kanten en daardoor oogde het erg rommelig. Dani kreeg in minuut 59 zijn 2e gele kaart en dus met 10 man verder. Daarna soms wat meer ruimte voor een snelle aanval. Helaas was De Bataven daar het eerst succesvol mee met een kopbal en dus de voorsprong. Het laatste kwartier werd het alles of niets en helaas werd het niets en geen punten.

  Vandaag hebben voor het eerst een Man of the Match gekozen. Een aantal prominente WSV’ers die er altijd zijn bepalen 5 minuten voor tijd democratisch wie dat gaat worden. De eerste die dit ten deel valt is Paul Diesel.

  Volgende week de derby om 14.00 uur in Twello tegen Voorwaarts, wederom geen onbekende. Ook zij zijn nog puntloos dus een belangrijke pot om weer naar boven te kunnen kijken ind de ranglijst.