• Wedstrijdverslag MASV-WSV zondag 4 december 2022

4 dec 2022
  • De overwinning van vorige week op de koploper smaakte zeker naar meer. Maar na 6 minuten liepen we al achter de feiten aan. En na de 1-0 volgende al snel de 2-0 en pal voor rust ook de 3-0 voor MASV. Waren we dan zoveel slechter? Nee zeker niet maar een lesje effectiviteit en zelf niet scherp genoeg. In de 2e helft werden we wel van de mat gespeeld met geen enkele grote kans. Maar helaas wel een aantal treffers waarvan een ongelukkige eigen goal van Joren. 6-0 was uiteindelijk de einduitslag toen de scheids precies in de 90e minuut affloot (die had het ook koud). Een vervelende middag om maar gauw te vergeten. Maar in de ranglijst nog wel op een keurige 5e plaats.

Volgende week de laatste wedstrijd van dit jaar thuis tegen Leones, de nummer 9 met 3 punten minder dan ons. En daarna de winterstop.Tijdens de winterstop worden er een aantal oefenwedstrijden gespeeld: zaterdag 7 januari in en tegen Urk, zondag 15 januari uit tegen AZC uit Zutphen.