• Wedstrijdverslag Heerde 1 - WSV 1 zondag 3 september 2023

    5 sep 2023
  • Na een aantal oefenwedstrijden en een tweede plaats in de Apeldoorn Cup, is het seizoen begonnen met de wedstrijden voor de beker. Nog niet helemaal compleet door een aantal blessures maar dat is prima in te vullen door deze brede selectie.

    De eerste wedstrijd was in en tegen Heerde, een tweedeklasser die tweemaal achter elkaar gepromoveerd is. WSV was vandaag heer en meester. Er werd een hoog tempo gespeeld en ook hoog druk gezet. Dat lukte goed en daardoor kwamen de kansen vanzelf. Er was een penalty nodig om op 1-0 te komen. Finn scoorde beheerst en mist eigenlijk nooit. De 2-0 viel ook voor rust na een aanval over schijven en werd gemaakt door Jorell. Dat had een veel hogere stand moeten zijn gezien het aantal kansen.

    Na de rust weer hetzelfde spelbeeld. WSV in de aanval en Heerde sterk teruggedrukt in de verdediging. Mike de Beer (nieuw van RKHVV maar wel uit Apeldoorn) scoorde de 3-0. En Paul Diesel, terug van een blessure, maakte de 4-0 en dat was ook de eindstand. Een goede wedstrijd en een maatje te groot voor Heerde die het zeker niet opgaf.

    Volgende week zondag om 14 uur de tweede wedstrijd thuis tegen Dalfsen en dan zaterdag de 16e uit tegen Hatto HeimĀ uitĀ Hattem.