• Wedstrijdverslag FC Winterswijk - WSV zondag 12 maart 2023

    12 mrt 2023
  • Vanmiddag weer een mooi affiche. 2 ploegen die nog in de race zijn voor het kampioenschap met evenveel punten. En dat zag je op het veld ook terug. Soms was WSV de bovenliggende partij en dan weer Winterswijk. Na 14 minuten was het toch al 1-0 achter. Na veel balwisselingen viel de bal goed voor de spits van Winterswijk en die kon van een meter of 10 scoren wat Siemen en Jorrel niet konden verhinderen. Maar geenszins uit het veld geslagen ging WSV vol ten aanval. Een mooie steekpass van Toby op Paul met daarna een voorzet op maat, kopte Dylan diagonaal via de grond binnen. Een mooi goal en er was pas een half uur gespeeld. 10 minuten later het hoogtepunt van de wedstrijd. Vanuit een corner scoorde Dylan de 2-1, wat ook de ruststand was.

    In de tweede helft zette Winterswijk duidelijk een tandje bij en de eerste 15 minuten waren duidelijk voor hen. De 2-2 zat in de lucht en die viel dan ook in 54e minuut. Daarna was het spannend aan beide kanten. Dylan kwam 2 keer in scoringspositie maar ook zij hadden de kans op de winst door een paar goede kansen. Het was echt een mooie wedstrijd om naar te kijken, voor toeschouwers van beide kanten. De eindstand van 2-2 was dan ook om tevreden over te zijn. Al ga ja altijd voor de winst, dit was voor beide teams een punt gewonnen.

    Het wordt nu steeds spannender. 4 teams staan op 31 punten, alleen MASV staat 4 punten los. Maar ze moeten allemaal nog tegen elkaar dus de beslissing valt nog lang niet. Volgende week zijn we vrij en daarna spelen we uit tegen Voorwaarts Twello die ook aan een goede reeks bezig zijn.