• Vrijwilligersdiensten

  Op deze pagina vind je alle wedstrijd- en bardiensten voor de zaterdagen en zondagen (de komende 3 weken).

  Elk lid van WSV wordt geacht zich in te zetten voor de vereniging zodat iedereen zijn of haar hobby kan blijven uitoefenen.

  Het kan natuurlijk voorkomen dat je op een ingedeelde dag niet kan, dat is natuurlijk geen probleem. De dienst dient namelijk door het team ingevuld te worden, je bent dus vrij om te ruilen met teamleden. Lukt dit door omstandigheden toch niet neem dan vroegtijdig contact op met de vrijwilligerscoördinator van WSV, dan kan er naar andere mogelijkheden worden gezocht. Ook als je een bardienst onderling ruilt kan het geruilde doorgegeven worden zodat we dit in het schema kunnen aanpassen.

  Afgeschermd in rooster?
  Op onderstaande roosters staan namen op afgeschermd. Dit kunnen wij binnen WSV niet zelf regelen maar moet u als lid of ouder van een lid zelf instellen. Dit kan door in de voetbal.nl app bij instellingen en vervolgens mijn persoonsgegevens onderaan de pagina de zichtbaarheid minimaal op beperkt te zetten.

  Normaal: Naam en foto zichtbaar
  Beperkt: Naam zichtbaar, foto niet
  Afgeschermd: Naam en foto zijn niet zichtbaar op site, app, tv enz.

  Als je voorzichtig bent met foto’s maar wel je naam in het rooster wil terugvinden is “beperkt” een mooie optie om toch de roosters te kunnen lezen.

  Voor meer uitleg over de voetbal.nl app en privacy gegevens bij uzelf of bij WSV spelende kinderen kijk dan ook eens naar het filmpje op de deze pagina

 • Wedstrijddienst zaterdag

  Geen informatie

 • Bardienst zaterdag

  Geen informatie

 • Wedstrijddienst zondag

  Geen informatie

 • Bardienst zondag

  Geen informatie