• Talenten en hun ontwikkelingen binnen WSV

  30 sep 2023
 • Elk jaar weer zijn er spelers die zich m.b.v. de trainers en hun aanwezige talent zich in de kijker spelen Dat gebeurt uiteraard intern bij WSV, maar ook Betaald Voetbal Organisaties en de KNVB komen regelmatig bij ons scouten.

  Daar zijn we trots op. We willen iedereen binnen WSV  een kans bieden op zijn of haar ontwikkeling. Het belangrijkste voor een speler is dat de spelers met plezier hun hobby uitoefen op hun niveau.

  Ook de trainer van WSV 1, Richard Karrenbelt is geïnteresseerd in de jeugdopleiding en biedt de spelers uit de bovenbouw kansen om mee te trainen of te spelen bij activiteiten van het eerste elftal. Een mooie ontwikkeling, waar we in de loop van het seizoen nog meer energie en tijd in willen steken als het gaat om ervaring opdoen als jeugdspeler bij het eerste elftal.

  Tot nu hebben de volgende spelers stage activiteiten mogen ervaren bij het eerste elftal:

  O19-1:             Tijmen Oostewechel – Waez Nuri – Jevo Holdijk
  O17-1:             Django van Zanten – Nathan Smits
  O16-1:             Hugo Bruil – Koen Smit 

  M.b.t. spelers die zijn uitgenodigd voor diverse activiteiten bij selectietrainingen van de KNVB, volgt hieronder een mooi overzicht, waarbij we de spelers veel succes wensen en we hopen dat plezier en ontwikkeling samengaan tijdens die selectieactiviteiten.

  MO16 meisjes landelijk
  Kim Veenendaal – Esmee van Schoonhoven beiden speelster van JO15-1

  MO15 meisjes landelijk

  Janneke Oostendorp, speelster van JO14-1 

  Futures activiteiten jongens van de KNVB

  Selectieactiviteit Futures O15            Koen van Poelje (JO15-1)

  Selectieactiviteit Futures O14            Sven Krijgsman (JO14-2)

                                                             Milan Otten (JO13-1)

                                                             Feron Hurulean (JO13-1)

   

  Dan is er nog een mooie lijst van spelers die diverse activiteiten mogen volgen bij BVO-organisaties. De scouts van de clubs bezoeken op regelmatige basis wedstrijden. Ook onze partner club Vitesse is hier actief mee en volgt al jaren onze opleiding.

  Hieronder een overzicht van de spelers die uitnodiging hebben mogen ontvangen en die op regelmatige basis hun talenten laten zien bij diverse activiteiten.

  Ashley  Camara

  O13-1

  Go Ahead Eagles

  Jorn Dijk

  O13-1

  Go Ahead Eagles

  Namdi Ano Oscar

  O11-1

  Go Ahead Eagles

  Jay Veron Cleofa

  O9-1

  Vitesse

  Luc Korevaar

  O8-1

  Vitesse

  Mirac Malatyalioglu

  O10-1

  Vitesse

  Sabri Taibe

  O10-1

  Vitesse

  Sem Sanders

  O9-1

  Vitesse

  Anthony Overvelde

  O11-1

  Vitesse

  Moussa Mouhdad

  O9-1

  Twente-Heracles academie

  Zayro Cleofa

  O9-1

  Twente-Heracles academie

  Mohammed Bushara

  O9-1

  Twente-Heracles academie

  Taym Albash

  O13-1

  Twente-Heracles academie

   

  Uiteraard wensen we ook die spelers veel succes. Geniet ervan, maar onthoud ook dat WSV je basis is waar je je talenten hebt kunnen ontwikkelen.

  De komende maanden zullen we binnen WSV een plan mbt talentontwikkeling binnen onze club, welke mogelijkheden zijn er, waar willen we in groeien en wie kunnen we op welke manier ondersteuning aanbieden.

  In mijn rol als HJO van de selectieteams ben ik hier me bezig, maar uiteraard ook de breedtesport wordt op een goede wijze ondersteund met trainingen en begeleiding. Onze interne scouts speuren daar nog naar talent welke misschien een op hogere niveau nog beter tot ontwikkeling komt.

  Mocht er vragen over zijn, of wil je ons ondersteunen in trainen, coachen van teams, mail gerust naar hjo.voetbal@wsv-apeldoorn.nl zodat we met elkaar kunnen kijken wat voor jou de best passende functie zou kunnen zijn.

  Met sportieve groet,
  Leen den Boer
  HJO Selectieteams WSV voetbal