• Senioren

WSV heeft op het moment zo’n 230 seniorenleden. Deze verdelen zich in teams van jong tot ervaren. We hebben leden die al jaren bij de club spelen en vroeger nog in het eerst hebben gespeeld tot kersverse leden die nieuw zijn bij de club, maar met open armen worden ontvangen door de huidige teams.

• Spelen in competitie verband

De senioren spreiden zich uit over bijna alle dagen van de week of het nu gaat om trainingen of wedstrijden. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag wordt er wisselend getraind door één of meerdere teams. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn wedstrijddagen en wordt er competitie gespeeld op ons sportpark of bij de tegenstander.

Bij ons kan je op zowel zaterdag als zondag competitie spelen alsmede op de vrijdag echter is dit voor de 35+ of 45+ leeftijdscategorie. Binnen deze competities spelen we van de 4e t/m de 6e klasse. Dit maakt dat je vele kanten op kan bij ons of je nu fanatiek 3x in de week wil sporten, voor de 3e helft gaat, jong bent en graag wil stappen op de zaterdag of wat ouder en op rustig(er) tempo toch competitie wil spelen, bij WSV kan het! Wil je meer informatie over de verschillende soorten competities waar je in kan spelen bij WSV klik dan op één van onderstaande links: