• Info en aanmelden Ministars peutervoetbal

  WSV Ministars is ontstaan uit de behoefte van ouders om samen actief bezig te zijn op het voetbalveld met voorbereidende voetbaloefeningen. Niet alleen op sportieve ontwikkeling maar ook zeker op sociaal emotioneel en cognitieve ontwikkeling gebaseerde oefeningen zijn uitgezet tijdens de zaterdagochtenden. Het is bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud.

  Het team:
  Het WSV Ministars team bestaat uit een groep van 8 vrijwilligers, elk met hun eigen specialiteit: jeugdtrainers, jeugdleiders en pedagogisch medewerkers.

  Wat houdt peutervoetbal in?
  Plezier! Dat staat voorop. Want hoe leuk is het niet om met papa of mama samen op het hoofdveld te voetballen???

  We noemen het bewust geen training, want dat zou om een verwachting vragen. Ook hebben wij ervoor gekozen om een maximaal aantal deelnemers per reeks op 20 houden, zo zijn er per onderdeel 4 WSVMINISTARS, waardoor er geen tot weinig wachttijd ontstaat.

  In 5 weken tijd krijgen de WSVMINISTARS een idee hoe het voetbal in elkaar zit. Zo leren zij te reageren op een fluitsignaal, hoe zij kunnen samenwerken, hoe zij een bal kunnen aannemen en hoe deze te plaatsen. Maar ook: hoe om te gaan met het materiaal. Elke zaterdagochtend ontvangen alle WSVMINISTARS hun eigen bal die zij bij elke oefening gebruiken en na afloop zelf weer in de zak stoppen. Er worden per week 5 oefeningen aangeboden op peuterniveau, met peutermateriaal en in kleine groepjes.

  Elke week valt er 1 oefening af en komt er een nieuwe bij. Niets moet, (bijna) alles mag. Fouten worden niet gemaakt, andere keuzes wel!

  Elke week staat er fruit klaar wanneer onze WSVMINISTARS van het veld komen en krijgen ze een stempel op hun stempelkaart. Na afloop van de reeks krijgen ze een diploma, want dat kan niet ontbreken natuurlijk!

  De kosten zijn €20,- en bij een eerste keer deelname krijg je een bidon en een tegoedbon voor 11teamsports.

  Aanmelden voor de volgende ronde kan hieronder. Deze start op 30 september 2023.

  Heb je vragen stuur dan een mail naar peuters.voetbal@wsv-apeldoorn.nl