• Jeugdvoetbal

  WSV heeft zo’n 600 jeugdleden. Wij zijn een open vereniging waar met gelijke kansen wordt gewerkt en daarom is iedereen welkom van 2,5 tot 18/19 jaar oud in onze jeugdafdeling. Zowel jongens als meiden kunnen bij ons spelen op het niveau wat bij ze past. Zo hebben we jeugdteams die op een hoog divisie niveau voetballen tot vriendenteams en we hebben ook meidenteams van MO11 t/m MO19. Wij kunnen dan ook iedereen die geïnteresseerd is in voetbal en in WSV een passende plek bieden.

  Alle jeugdteams bij WSV trainen minimaal 2 keer in de week. Op de zaterdagen worden de wedstrijden gespeeld.

  De keepers trainen op de vrijdag onder leiding van meerdere keeperstrainers. Hierbij wordt gewerkt in zowel leeftijdscategorieën als in niveaugroepen.

  Bij WSV heeft elke leeftijdscategorie een wedstrijdsecretaris. Hij/zij staat dicht bij de teams en zorgt ervoor dat daar alles op rolletjes blijft lopen. Ook zorgt hij/zij ervoor dat nieuwe spelers op de juiste plek terecht komen.

  Heb je vragen en of opmerkingen m.b.t. het jeugdvoetbal neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris van die leeftijdscategorie. Klik hier voor de mailadressen.

  Wil je meer info over onze Toyota Wagenmakers Worldcup (spelers geboortejaar 2015, 2016 of 2017) klik dan hier.

  Wil je meer info over de Energiebeter Ministars (spelers van 2,5 tot 4 jaar) klik dan hier. Wil je lid worden of meer informatie over het lid worden klik dan hier.