• Historie WSV Apeldoorn

    Sinds 1919 bestaat WSV Apeldoorn als voetbalvereniging. In de ruim 100 jarige geschiedenis heeft WSV zich ontwikkeld als een open maatschappelijke vereniging waar iedereen van jong tot oud, van welke afkomst dan ook, zijn of haar talent als voetballer kan ontwikkelen en beoefenen.

    Van de allerkleinsten in de Toyota Wagenmaker Worldcup tot het ambitieuze voetbaltalent in een selectie team, bij WSV is plek voor iedereen. De afdeling voetbal heeft als visie om een open vereniging te zijn, waar niet alleen aandacht is voor de sport maar ook voor maatschappelijke belangen. Zo heeft WSV in samenwerking met partners sport- en begeleidingsprogramma’s voor onder andere Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

    WSV staat sinds jaar en dag in de wijde omgeving bekend om haar voetbalopleiding en spelmentaliteit. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers heeft de KNVB in 2016 WSV beloond met het certificeren van de jeugdopleiding tot “Regionale Jeugdopleiding“. Hiermee behoort WSV tot een van de 32 beste jeugdopleidingen in het amateurvoetbal.

    Heeft u vragen of opmerkingen? De verschillende contactpersonen kunt u vinden op de pagina Bestuur.