• Let op!

  Bij het lid worden van WSV wordt verwacht dat seniorenleden en ouders/verzorgers van jeugdleden ook inzet tonen voor de club. Denk hierbij aan het trainen of begeleiden van het team waar zoon/dochter in gaat spelen, het draaien van bardiensten/wedstrijddiensten of het vervullen van bestuursfuncties. De vereniging bestaat namelijk uit seniorenleden en jeugdleden met hun ouders/verzorgers. Samen draaien wij de club.

  Wij adviseren om eerst een aantal keren mee te trainen voordat een speler ingeschreven wordt. Spelers van O8 en ouder mogen sowieso 4 keer gratis meetrainen. Bij de worldcup 4-6 jaar is dit 2 keer. Aanmelden om mee te trainen kan via: https://voetbal.wsv-apeldoorn.nl/4-keer-gratis-mee-trainen

  Let op!! U kunt uw voorkeur wat betreft vrijwilligersdiensten onderstaan het aanmeldformulier aangeven, WSV behoudt zich het recht voor om hiervan af te wijken. Dit is mede ingegeven door het feit dat voor een aantal van de onderstaande activiteiten slecht zeer beperkt plaats is. Hierbij moet u b.v. denken aan Media, Club Support en de Kiosk.

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij WSV is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen WSV kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Vrijwilligers

  Welke vrijwilligerstaken zou jij willen doen?*

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van WSV wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van WSV en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe WSV en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.