• Aanbiedingen

Profiteer van extra clubkorting

Als lid van WSV profiteer je op vertoon van je clubkaart van extra kortingen of exclusieve aanbiedingen bij onze sponsoren en adverteerders.

Carwash Kleiboer
    WSV heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met Carwash Kleiboer aan Het Rietveld en de Sleutelbloemstraat.
    Carwash Kleiboer heeft voor WSV leden een waspas ontwikkeld. Deze passen worden per afdeling gratis verstrekt aan alle leden. Met de waspas ontvangt u tot maximaal 30% korting per wasbeurt.
    Naast de maximale korting voor u als klant wordt WSV er ook beter van. Voor iedere wasbeurt maakt Carwash Kleiboer €0,50 over aan de vereniging. Dus draag WSV een warm hart toe en gebruik de speciale WSV / Kleiboer waspas!
    De WSV waspas: Goed voor uw portemonnee, uw auto, uw sportclub en het millieu!

Bezoek aan de Veluwse Schavuyt brouwerij
    Ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je met WSV leden, of je elftal, een rondleiding krijgen bij onze enige Apeldoornse bierbrouwerij.
    Gratis vouchers zijn te bestellen via sponsoring@wsv-apeldoorn.nl
    Elke zaterdag en zondag zijn er rondleidingen inclusief proeven tot maximaal 35 personen.

Be-insured
    Keuze uit een zorgverzekering van Zilveren Kruis, Aevitae of Menzis;
    Korting: Basis Aanvullend en tand
    Zilveren kruis 7% 12%
    Menzis 5% 7%
    Aevitae biedt een speciaal pakket met onbeperkt fysiotherapie
    Aanbod geldt ook voor gezinsleden
    Be-insured behartigt jouw belangen en kan je bellen voor alle vragen of advies over jouw zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op www.be-insured.info/ en kijk hoeveel jij kan besparen!

Houwer & Ruijs
    Gratis consult fysiotherapie voor WSV-leden bij Houwer&Ruijs.

11Teamsports
    10% korting op schoenen, tenues en traingingspakken bij dé voetbalspeciaalzaak van Apeldoorn gevestigd aan de Stationsstraat 130 (alleen op niet afgeprijsde artikelen). Zie ook de webshop op de homepage voor diverse trainingskleding en aanverwante zaken.

Bloembinderij "De eeuwige lente"
    Op vertoon van de WSV-clubkaart 10% korting!

Bla-Bla stores
    Op vertoon van de WSV-clubkaart 5% korting!

Smartpower.nl
    Voor ieder lid dat overstapt naar Smartpower.nl via de site, doneert Smartpower.nl €10,00 per jaar naar WSV. Door hier te klikken komt u automatisch bij het aanvraagformulier van Smartpower.nl om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Het streven is dat u uw offerte binnen 3 werkdagen in uw bezit heeft. Een contract via Smartpower.nl zal altijd aflopen en wordt niet automatisch verlengd. U heeft 1 contactpersoon waar u met uw vragen terecht kunt. Dit kan via de mail of telefonisch. Het overstappen via Smartpower.nl is eenvoudig en geheel kosteloos. Kijk voor meer informatie op www.smartpower.nl

Van Wamelen Optiek
    Op vertoon van je WSV ledenpas krijg je bij Van Wamelen Optiek 10% korting op alle monturen en zonnebrillen*. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
    (*vraag naar de voorwaarden in de winkel).

Energiebeter
    Wilt u een energielabel aanvragen voor de verkoop van uw woning? Energiebeter verzorgt niet alleen de aanvraag van energielabels voor particulieren, maar geeft ook maatwerk adviezen om energie te besparen. Op vertoon van uw WSV pas krijgt u bij Energiebeter 10% korting. Als huiseigenaar ben u verplicht bij de verkoop of verhuur van uw woning een energielabel beschikbaar te stellen. Ook bij het bouwen van een nieuwe woning bent u wettelijk verplicht om een energielabel aan te vragen. Het label geeft meer informatie over en een realistisch inzicht in het energieverbruik van de bewuste woning. Energiebeter kan naast het energielabel u ook helpen bij het verduurzamen van uw woning, zowel met advies als begeleiding. www.energiebeter.nl